Projectmanagement

Werkzaamheden in multi-disciplinaire projecten worden altijd in teamverband uitgevoerd. Het werken in teamverband vraagt om een projectmatige aanpak en vereist specifieke vaardigheden van de projectleiding. Projectmanagement is hierbij een methodiek om projecten te beheersen door op een juiste wijze met belangrijke elementen als doelstellingen, taken, mensen, kwaliteit, kosten en planning om te gaan.

ESTIN engineering stelt voor alle werkzaamheden een projectverantwoordelijke aan die de genoemde elementen binnen zijn of haar project aanstuurt en bewaakt. Voor een mono-disciplinair project is dit een Projectleider en bij een multi-disciplinair project een Projectmanager. Ook behoort het tot onze mogelijkheden om een Projectmanager aan uw organisatie toe te leveren.

'Projectmanagement is de manier om projecten te organiseren'.

Projectleiding

ESTIN engineering heeft ervaring in projectmanagement binnen multi-disciplinaire projecten waarbij de techniek de boventoon voert. 

Door deze ervaring kunnen wij voor u multi-disciplinaire projecten van deze aard managen. De Projectmanager heeft hierbij de 'Helicopterview' over het project, stuurt de mono-disciplinaire Projectleiders aan en bewaakt de verschillende projectprocessen.

Onze mono-disciplinaire Projectleiders voeren de regie over de interne werkzaamheden en zijn als projectverantwoordelijke de contactpersoon voor het projectteam.

Zowel de Projectmanagers alsook de Projectleiders nemen hierbij het initiatief om ervoor te zorgen dat het eindproduct voldoet aan de bij aanvang gestelde doelstellingen.

Projectmatige aanpak

 

Projectmatige aanpak = Projectstructuur


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jlxdz/domains/estin.nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1247

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/jlxdz/domains/estin.nl/library/Zend/Db/Table/Abstract.php on line 1247