Bureauprofiel

Na jarenlange ervaring bij een groot landelijk ingenieursbureau en aanvullend hierop enige tijd als kleine zelfstandige te hebben gewerkt besloten de huidige vennoten Robbert Vink en Peter van Snek in 2004 hun krachten te bundelen met als eindresultaat de oprichting van ESTIN engineering b.v. Sindsdien is het bedrijf gevestigd aan de Boonsweg te Heinenoord en heeft de afgelopen jaren haar bestaansrecht in de markt bewezen.

Het bureau heeft zich door de jaren heen verder gespecialiseerd in het adviseren van haar opdrachtgevers, het ontwerpen van technische installaties en het managen en begeleiden van projecten, zowel in de ontwerp- alsook in de uitvoeringsfase. Hierbij hechten wij veel waarde aan een flexibele, transparante en betrouwbare relatie met onze opdrachtgevers.

ESTIN engineering is inmiddels een Ontwerp en Adviesbureau dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en specificeren van technische installaties voor de markten infrastructuur en industrie en gebouwgebonden installaties voor de markten utiliteitsbouw en telecomsites. Wij vinden onze klanten in een veelzijdige markt, zo worden er werkzaamheden verricht voor overheden, semi-overheden, financiële instellingen, projectontwikkelaars, productiebedrijven en eindgebruikers.

Nieuwsgierig geworden?

Graag presenteren wij u onze mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.
Wilt u hier gebruik van maken bel ons dan voor een afspraak of vul het contactformulier in zodat wij contact met u kunnen opnemen.